Overslaan naar content

Junior Implementatie Consultant

Hybride
 • Hoofddorp, Noord-Holland, Nederland

Functieomschrijving

Alleen kom je ver, samen kom je verder. Dat is precies de reden waarom de labels AWI, DDi, Differ Solutions en Infofolio zijn samengekomen in Inpact. Inpact, met de ‘n’ van insurance, want onze vier labels zijn leiders als het over geautomatiseerde verzekeringsprocessen, data en software gaat. We zijn een hechte club van specialisten met een enorme interesse in technologie, AI en Data Science. Heb jij interesse in de tech-wereld? Jouw IT-carrière kan van start bij deze InsureTech! Met een team van zo’n 100 man sterk blijven we leren, zetten we vol vertrouwen nieuwe stappen en doen we dat op zijn Inpact’s. Een plek waar verandering constant is en waar groei vanzelfsprekend is.


DIT IS JOUW (EERSTE!) UITDAGING

Je komt terecht in een ervaren team op onze vestiging in Hoofddorp. Het onderdeel van Inpact die repetitieve handelingen in verzekeringsland weg-automatiseert, zodat insurance specialisten zich op het ‘echte’ werk kunnen focussen. Klinkt goed, en dat is het ook. Als Junior Implementatie Consultant ben jij degene die onze robotic producten implementeert en optimaliseert bij onze klanten. Je inventariseert en brengt bedrijfsprocessen in kaart om vervolgens een schets van het proces te maken naar de wensen van de klant. Deze schets vertaal jij naar een concrete uitvoerbare task-flow wat resulteert in een op maat gemaakte oplossing welke bij de klant geïmplementeerd kan worden.


ALS IMPLEMENTATIE CONSULTANT

Heb je een ontzettend brede functie. Jij komt terecht in een jong en energiek team van 8 consultants met elk hun eigen expertise. Op jouw eerste dag word je gekoppeld aan een ervaren consultant en ben je onderdeel van een van onze agile project teams. Afhankelijk van jouw ervaring ga je ook meedraaien op onze interne consultancy afdeling. Hier maak je kennis met collega’s, klanten en onze oplossingen maar krijg je ook de kans om interessante vraagstukken vanuit de klant op te pakken. Iedere twee weken staan we stil bij de voortgang van de projecten, zodat we elke keer een beetje beter kunnen worden.

Vereisten

JOUW SPECS

 • Een afgeronde studie in de richting van Bedrijfskundige Informatica/Technische bedrijfskunde/Business IT & Management.

 • Je bent tech savvy; je kan scripts schrijven om koppelingen te kunnen bouwen.

 • Communication is key!

 • Ambitieus ;)


ONZE SPECS

 • Meteen een vast contract.

 • Salaris tot €3.900 per maand.

 • MS Surface laptop en snelle smartphone.

 • Continue focus op jouw ontwikkeling.

 • Betaalde workshops & trainingen.

 • BBQ’s, LAN-party’s en robot rally’s. ;-)


IMPACT MAKEN BIJ INPACT?

Welkom bij Inpact waar 100 collega’s (waarvan zeker 70 tech-specialisten) samen maximale focus voor verzekeringsprofessionals creëren en faciliteren. De sfeer is open en informeel en de setting uitnodigend. Van overdreven poeha houden we niet en we zijn ook geen fan van onnodig overwerken. Als het licht in ons toffe pand na een werkdag nog brandt, is dat meestal omdat we nog een potje aan het poolen zijn. Wacht niet langer en druk op de sollicitatiebutton!

of

Het sollicitatieproces

Adres Veenendaal:

Citadel 24-1 3905 NK

Adres Hoofddorp:

Binnenweg 18 2132 CT

Contact: