Overslaan naar content

QA Engineer

Hybride
 • Veenendaal, Utrecht, Nederland

Functieomschrijving

Alleen kom je ver, samen kom je verder. Dat is precies de reden waarom de labels AWI, DDi, Differ Solutions en Infofolio zijn samengekomen in Inpact. Inpact, met de ‘n’ van insurance, want onze vier labels zijn leiders als het over geautomatiseerde verzekeringsprocessen, data en software gaat. We zijn een hechte club van specialisten met een enorme interesse in technologie, AI en Data Science. Met een team van zo’n 100 man sterk blijven we leren, zetten we vol vertrouwen nieuwe stappen en doen we dat op zijn Inpact’s. Een plek waar verandering constant is en waar groei vanzelfsprekend is. Wij zijn op zoek naar een QA Engineer die samen met het development team voor een hogere kwaliteit zorgt.

Als QA Engineer:

Ben je om te beginnen onderdeel van ons development team in Veenendaal waarbij jij verantwoordelijk bent voor het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van ons product: AWI Connect. Dit is een applicatie waarin volmachtbedrijven en service providers gegevens van relaties en polissen kunnen inzien, muteren en royeren. Daarnaast kunnen premies vergeleken worden, offertes worden uitgebracht en verzekeringen worden gesloten.

Jij houdt je bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van testplannen en -cases, zowel handmatig als geautomatiseerd. Daarnaast draag je actief bij aan het Agile ontwikkelproces en werk je aan het identificeren en oplossen van defecten. Belangrijk is dat je verbetermogelijkheden duidelijk communiceert met de developers en de andere stakeholders zoals Product Owners en Scrum Masters. Uiteindelijk ga je zelf een framework opzetten welke Inpact breed ingezet kan worden voor het bewaken van de productkwaliteit. Je bent dus een belangrijke schakel in het development proces. Met jouw expertise en sterke visie op kwaliteit en testing zorg jij er dus voor dat we functionele nieuwe releases neer kunnen zetten die aan de gestelde eisen voldoen. Kortom, een betekenisvolle functie. Geen eindeloze scriptjes schrijven maar een echt beleid neerzetten welke Inpact maakt.

Jouw specs:

 • HBO/WO werk- en denkniveau met een achtergrond in software engineering, computerwetenschappen of een gerelateerd vakgebied.

 • Minimaal 3+ jaar ervaring als QA Engineer of vergelijkbare functie.

 • Ervaring met software test methodologieën en -tools, inclusief testautomatisering.

 • Ervaring met Telerik/Scrum/Agile is een pré.

 • Ervaring met C#.

 • Je bent proactief, zelfoplossend en communicatief sterk.

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Vereisten

Onze specs:

 • Meteen een vast contract.

 • Een salaris tussen de € 3.600,- en € 5.400,- per maand.

 • Wij voorzien je van de nieuwste gear, een fijne vaste werkplek en alle ruimte om thuis te werken.

 • Samenwerken met een ambitieus en gemotiveerd team.

 • De kans om het development team verder te helpen en een framework voor geheel Inpact te maken #maakimpactbijInpact


Impact maken bij Inpact?

Welkom bij Inpact waar 100 collega’s (waarvan zeker 70 tech-specialisten) samen maximale focus voor verzekeringsprofessionals creëren en faciliteren. De sfeer is open en informeel en de setting uitnodigend. Van overdreven poeha houden we niet en we zijn ook geen fan van onnodig overwerken. Als het licht in ons toffe pand na een werkdag nog brandt, is dat meestal omdat we nog een potje aan het poolen zijn. Wacht niet langer en druk op de sollicitatiebutton!


of

Het sollicitatieproces

Adres Veenendaal:

Citadel 24-1 3905 NK

Adres Hoofddorp:

Binnenweg 18 2132 CT

Contact: